Hledat
Poslední téma
Povolání
Povolání
Poprvé jsem si kdysi udělal ve hře klerika , ale smazal jsem ho , protože se nesmí nebo nesmělo v Cindii kouzlit. Nyní mám hraničáře a zase nejsem schopen najít nejdůležitější hraničářovu schopnost a tou je ovládni zvíře. Bez teto schopnosti je mi hraničář na nic . Kde se dočtu něco o povoláních na Sferii, hledal jsem to ale nenašel. Myslím že třetí postavu už zakládat nebudu.
Jachym- Počet příspěvků: 6
Den registrace: 11. 06. 11
Re: Povolání
Jakožto klerik kouzlit smíš. Je to jen o tom, zavčasu dokázat, že se nejedná o magii jako takovou, ale o kněžskou moc.

Pipi_CZ- Počet příspěvků: 96
Den registrace: 02. 09. 09
Já už jsem o tom slyšel ale tenkráte to bylo jinak prostě se kouzlit nesmělo protože byla cítit magie . Dle mne je toto ustanovení dost nedokonalé nejasné nepřesné . Za druhá Klerika už dávno nemám . Co mám nyní je Hraničář a tak potřebuji zjistit jestli tu postavu má cenu hrát, protože hraničář je vlastně tady jen slabej valečník protože nemůže nic. Hraničářova síla je v tom že může ovládat zvířata což tady jsem tu možnost neviděl.
Jachym- Počet příspěvků: 6
Den registrace: 11. 06. 11
Moje první postava tady na Sferii byla hraničář a žádné problémy jsem s ním neměl. Ovládnutí zvířete si jednoduše hodíš na rychlý panel a pak jen používáš.
Eurius- Počet příspěvků: 6
Věk: 18
Den registrace: 18. 01. 11
Ovládání zvířat je na sferii zcela podporováno a je zcela funkční... sám mám hraničářku a funguje mi to normulně

Legition- Počet příspěvků: 185
Věk: 18
Den registrace: 28. 10. 10
Povolení tohoto fóra: