Hledat
Poslední téma
Teleportace
Teleportace
Když jsem přešel do lesíka, tak mě to "teleportovalo" do Východně od Listova. A bylo 18. Potom jsem pěkně naštval jiného hráče, když mě přišel přetáhnout skrz bránu a přitáhl se na mě. Docela nás to oba naštvalo...

Ragmon- Počet příspěvků: 13
Den registrace: 18. 01. 12
Teleportace
Taky se mi to občas stane, ale tak holt co, zkrátka počkáš nebo jdeš lovit zombie.
Eurius- Počet příspěvků: 6
Věk: 18
Den registrace: 18. 01. 11
Re: Teleportace
To je ale těžko řešení... nechci lovit zombie... chci zabíjet jezevce. Potřebuju 25 000 na předraženou zbroj tak musím vydělávat a ne stát a čekat, až se otevře brána...

Jestli to nebude tím že lezete šipkama do přechodů, pak k takovejm teleportům dochází :)

sircervic- Počet příspěvků: 87
Den registrace: 31. 10. 10
sircervic napsal:Jestli to nebude tím že lezete šipkama do přechodů, pak k takovejm teleportům dochází :)
Ne, tím to nebude. Šel jsem z centra do lesíka a opravdu mě to teleportovalo do V od Listova.

To je chyba NWN. Stím se dělat nic nedá. Doporučuju i tak chodit jen klikáním na přechody, omezí se tak teleport na druhý konec lokace.
Několikrát se mi stalo, když jsem chodil šipkama po lokaci (uprostřed) tak mě to taky portlo do jiný lokace (stalo se to i na více serverů) takže klikat, klikat, klikat.
Několikrát se mi stalo, když jsem chodil šipkama po lokaci (uprostřed) tak mě to taky portlo do jiný lokace (stalo se to i na více serverů) takže klikat, klikat, klikat.

Enesek- Počet příspěvků: 309
Den registrace: 22. 10. 08
Tohle se hlavně stává, když chodíte pomocí šipek přes kopce.
lukasaspire- Počet příspěvků: 7
Den registrace: 11. 08. 10
Povolení tohoto fóra: